Ziua Părinților de Îngeri, la Dej

Ziua Părinților de Îngeri, la Dej

984207_10151488285758883_1840260621_nIunie 2016 – Pentru al 9-lea an consecutiv Organizația E.M.M.A. comemorează copiii plecați dintre noi mult prea devreme, duminică, 12 iunie 2016, începând cu ora 17:30.

Mii de părinți, în minim 16 orașe din țară și din străinătate, vor vibra cu dor și durere laolaltă, în memoria îngerilor ce nu pot fi uitați, în cadrul singurului eveniment de acest fel din România și cel mai mare din lume, Ziua Părinților de Îngeri.

Părinţii, apropiații acestora, susținătorii și voluntarii E.M.M.A. care vor lua parte la eveniment in Bucuresti, vor fi coordonați și sprijiniți de fondatoarea organizației, Bianca Brad. Ei vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi şi vor înălţa simultan, în toate orașele, baloane colorate ca ritual simbolic de despărţire.

La Dej, pentru al 7-lea an consecutiv, Ziua Părintilor de Îngeri se va desfășura începând cu ora 17.30, în aceeași locație: Parcul Mic din Piața Bobâlna.

Când sufletul ți s-a înjumătățit, când rămâi doar cu dorul, când de multe ori cei din jur nu reușesc să înțeleagă până la capăt, când ai nevoie de un sprijin necondiționat, când întrebările nu sunt de ajuns și răspunsurile nu sunt suficiente, ai nevoie să îți amintești, să reînveți să zâmbești, să trimiți dragoste către Cer. Vino alături de noi și înalță un mesaj din inimă puiului tău, lasă-te ținut de mână de cei ce împart aceeași durere și privește cum baloanele acoperă orizontul.

”Moartea unui copil este un subiec tvechi și totuși nou, pentru că va fi mereu de actualitate deoarece, din păcate, se întâmplă mai des și mai multor oameni decât ne imaginăm.

Tocmai pentru că, în majoritatea cazurilor, în rândul celor din jurul părinților îndoliați se așterne tăcerea și distanța cauzate de lipsa de cunoaștere, încercăm să oferim părinţilor care au trecut prin drama pierderii unui copil, suportul emoţional de care ştimcă au nevoie.

Acest eveniment are o semnificaţie aparte, în mod special pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină înbraţe, să-l cunoască.

Este un moment emoţionant care alină la gândul că pot face asta pentru copilul plecat prea curând de lângă ei!

247558_1631654285784_2849929_n Din proprie experienţă ştiu că niciun om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva şi că o îmbrățișare și o vorbă bună, spusă cu sinceritate, pot face diferenţa majoră între un suflet chinuit şi un om pe cale să accepte poate cea mai grea încercare a vieţii.

Tot din proprie experiență știu că mass-media poate ajuta indirect, de aceea faca pel la ea, cu speranța că vor promova evenimentul și că astfel, vor înlesni unirea părinților îndoliați de Ziua Părinților de Îngeri și descoperirea unei surse de alinare, precumeste Organizația E.M.M.A..

Sper să primim sprijinul jurnaliștilor și nu numai al lor și le mulțumesc anticipat tuturor celor care vor acorda atenția pe care o merită acest eveniment unic și, mai ales, părinții îndoliați”, a declarat Bianca Brad, fondatoarea Organizației E.M.M.A.

Ora de începere pentru toate evenimentele din țară va fi 17.30.

Înălțarea baloanelor se va face la ora 18:00.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*