”Cine BAC-ul trece, la UNTOLD petrece”: Bilete gratuite pentru elevii cu nota 10

”Cine BAC-ul trece, la UNTOLD petrece”: Bilete gratuite pentru elevii cu nota 10

Absolvenții examenului de Bacalaureat care obțin nota 10 vor primi câte un abonament pentru cele patru zile la festivalul Untold 2016, ce va avea loc la Cluj-Napoca între 4 și 7 august. De asemenea, tinerii care nu iau 10 dar promovează examenul, indiferent de notă, vor putea să-și cumpere abonamente la un preț special. Artistul Tudor Chirilă s-a alăturat campaniei „BAC de 10” și susține performanța în educație.bac-10-untold

„Salut această inițiativă a celor de la UNTOLD care îi premiază pe copiii care-și iau Bac-ul. Poate sună așa ciudat, că ce e nevoie de stimulent? Da, câteodată se pare că e nevoie și până la urmă mi se pare că e vorba despre un festival care se implică în viața educațională și chiar dacă o face sub forma asta mi se pare interesant. Mi se pare tare. Luați Bac-ul cu 10 și mergeți la UNTOLD și faceti-vă de cap sau luați-va bacul și aveți reducere„, spune Tudor Chirila într-un mesaj video postat pe pagina de facebook a festivalului.

În campania de anul trecut 81 de absolvenți care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cea mai tare petrecere a anului 2015, UNTOLD. Alți peste 4500 de tineri au primit reducere de 100 de lei la abonament.

„Bac de 10 este o campanie de care suntem foarte mândri. Vrem să susținem performanța în educație și în tot acest timp ne-am preocupat să le putem oferi tinerilor variante cât mai creative de a-și procura biletul la cel mai bun festival din Europa. Cu atât mai mult e interesant, cu cât dacă ești un tânăr motivat, nu ai nevoie de bani ca să vii la festival, ci doar să te pui cu burta pe carte”, a declarat Andrei Chereji, directorul de Marketing si Comunicare Untold.

Absolvenții care doresc să participe la campanie pot să se preînregistreze începând cu data de 9 iunie și până pe data de 8 iulie, pe www.untold.com la secțiunea „Bac de 10”.

Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internationali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Untold a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL in cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc in Groningen, Olanda.

sursa: untold.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*