Pompierii de la VASROM, cei mai buni din județul Cluj!

Pompierii de la VASROM, cei mai buni din județul Cluj!

În ultimii 25 de ani a devenit deja tradiţie ca întrecerile pompierilor din serviciile voluntare şi private din judeţul Cluj să aibă loc pe stadionul din parcul municipiului Gherla. Asta înseamnă că gazdele, adică Primăria, au o bună capacitate organizatorică, la fel şi condiţiile de concurs satisfac toate cerinţele.Concurs-pompieri-1

Şi la sfîrşitul săptămînii trecute edilii gherleni au fost la înălţimea aşteptărilor, alături de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. Desfăşurată pe o căldură insuportabilă (ţinînd cont şi de echipamentele participanţilor!), concursul a fost reuşit, formaţiile care au onorat faza judeţeană (din păcate la localităţi tot mai puţine!?) evoluînd foarte bine, cele patru probe stabilite de organizatori constituind o adevărată probă de… foc, mai ales în condiţiile amintite.Concurs-pompieri-2

Atît la serviciul privat, cît şi la voluntari, pompierii s-a întrecut în cadrul probelor individuale – pista cu obstacole 100 m, echipe – pista cu obstacole 100 m, dispozitivul de intervenţie şi ştafeta 4×100 metri. După o luptă strînsă pentru întîietate la serviciile voluntari, pe primul loc s-a clasat SVSU Gherla (îndrumător, Ioan Borbel), urmat de SVSU Bonţida şi SVSU Izvorul Crişului. De fapt, numai aceste trei echipe au participat la faza judeţeană.

La serviciile private, de departe cei mai buni s-au dovedit reprezentanţii cunoscutei şi apreciatei firme VASROM Dej, pompierii conduşi de col (r) Grigore Chiuzan, Costel Riţi şi Ioan Lucaciu dominînd de peste 15 ani concursurile profesionale, de multe ori fiind primii pe ţară! Locul doi a revenit pompierilor de la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, iar pe locul trei s-a clasat echipa CARREFOUR.

Concurs-pompieri-3

Cîştigătorii concursurilor pompierilor din serviciile voluntare şi private din judeţul Cluj au fost felicitaţi de col. Florentin Râmniceanu de la ISU „Avram Iancu” Cluj, coordonatorul concursurilor, care a înmînat cupe şi diplome echipelor participante.

La festivitate a fost prezent şi primarul municipiului Gherla, Ioan Neselean, care a înmînat cupa cîştigătorului la serviciile voluntari, SVSU Gherla.

SZEKELY Csaba
ziarulfaclia.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*