Dejul, mai bogat cu o unitate de producție!

Dejul, mai bogat cu o unitate de producție!

Începând de joi, 30 iunie, Dejul s-a îmbogățit „oficial” cu o nouă unitate de producție pusă în funcție de IMM Hydro Est, membră a INTERPUMP Group SA, momentul inaugural al fabricii de furtunuri hidraulice de înaltă presiune bucurându-se de prezența reprezentanților italieni ai firmei, respectiv, Pietro Iotti, reprezentant INTERPUMP, Alessandro Verratti, Director logistică și aprovizionare, Marco Agnifili, Manager de operații divizia furtunuri și racorduri, Pierluigi Di Bartolomeo, manager de proiect, manager commercial și relații cu clienții, precum și a conducerii locale, respectiv, Gabriel Sabadâș, Director general, Adrian Corniciu, Director de producție, Doinaș Rațiu, Director Economic, Puscașiu Cristina, Manager commercial și Camelia Achimaș, Asistent manager.

DSCN1912 DSCN1924

DSCN1956 DSCN1942

La eveniment au fost prezenți de asemenea, primarul Costan Morar, viceprimarul Dora Muncelean, consilierul județean Vasile Sălătioan, reprezentanții unor instituții dejene, dar și beneficiarii acestei investiții, respectiv, cei peste o sută de oameni care lucrează în fabrică și familiile acestora.

DSCN1948 DSCN1934

IMM Hydro Est – România s-a înființat în 2002, iar în ianuarie 2004 și-a început activitatea în localitatea Câțcău, ca parte a grupului de firme IMM Hydraulics. Înainte de a investi în România, firma producea racorduri metalice pentru furtunuri hidraulice de înaltă presiune în Atessa, Italia. Principalul client al Hydro Est îl constituie IMM Hydraulics SPA, cea mai importantă societate a grupului, care se ocupă de strategiile de dezvoltare, de producție și de desfacere. DSCN1859

Treptat, unitatea existentă în Câțcău și-a mărit capacitatea de producție de la 4 mii metri/zi în 2004, la 6 mii m/zi în 2007, 10 mii în 2012, ajungând înainte de momentul transferului, la 19 mii m/zi. Odată cu darea în folosință a noii unități de producție, obiectivul urmărit este realizarea a 30 de mii metri/zi, simultan cu menținerea calității la standardele care au permis extinderea firmei și câștigarea unor clienți statornici.

DSCN1851 DSCN0304

Astfel, mutarea în noua locație, este rezultatul unei munci continue de 12 ani, caracterizată prin consecvență, seriozitate și implicare din partea tuturor. Asta, pe de o parte, deoarece o consecință firească a celor enumerate anterior, se reflectă prin calitatea produselor furnizate clienților și se manifestă prin gradul lor de mulțumire. Acel feedback care funcționează, la fel de precis ca oricare barometru clasic.
În ce privește Societatea IMM Hydraulics SA, se mai poate adăuga că, este lider mondial în domeniul producției de furtunuri și racorduri pentru instalațiile oleo-hidraulice, aprovizionând constructori de mașini și utilaje, renumiți în lume, iar produsele acesteia sunt utilizate în numeroase domenii: agricultură, energetic, off-shore, feroviar, militar, mașini automate etc.

DSCN1846 DSCN1847

Incepând cu anul 2015 Grupul de firme IMM HYDRAULICS a fost achiziționat de Grupul de firme INTERPUMP unul dintre cei mai mari producători de pompe și pistoane profesionale de înaltă presiune, grup care din anul 1996 este cotat la Bursa de Valori din Milano.
Așadar, bun venit la Dej acestei noi investiții care, așa cum s-a subliniat în alocuțiunile rostite la inaugurare, este încă un pas spre dezvoltarea economică a orașului și implicit, spre bunăstarea cetățenilor săi.

M.V.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*