Weekend cu poliția clujeană

Weekend cu poliția clujeană

În perioada 15-17 iulie a.c., polițiștii clujeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

De asemenea, suplimentar față de dispozitivul curent, polițiștii au desfășurat activități specifice în locurile în care au avut loc manifestări publice, evenimente care au angrenat un public numeros.

În urma tuturor activităților desfășurate, au fost constatate 23 de infracţiuni (judiciare şi la regimul circulaţiei), dintre care 20 în flagrant delict.politia-rutiera

Au fost depistate 21 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi au fost puse în aplicare 2 mandate de executare a pedepsei închisorii.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 321 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 75 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea nr. 61/1991 şi 24 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

În urma activităților desfășurate pe linie rutieră, polițiștii au aplicat 197 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 39 dintre acestea fiind pentru depășirea vitezei legale.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 13 de permise de conducere şi au retras 7 de certificate de înmatriculare auto.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*