Zilele  Dejului și Festivalul  SAMVS, în acest weekend!

Zilele Dejului și Festivalul SAMVS, în acest weekend!

Afis final Primăria Municipiului Dej, organizează în perioada 22-24 iulie manifestările tradiționale: Zilele Dejului şi Festivalul „Samvs”, care vor fi marcate de activități cultural artistice pentru toate vârstele, 2 zile fiind dedicate muzicii ușoare și una cântecului și jocului popular.

Prima zi din cadrul manifestărilor va fi marcată de Expoziţia de pictură, grafică şi sculptură a artiştilor plastici dejeni la Galeria de Artă Dej, iar seara de la ora 19:30 în Piaţa Bobâlna se va desfăşura prima seară de tineret , în care pe scenă vor urca Andreea Socaci, Kiddy, Knock Out, Senpai, M.o.s.s.a.d. şi va fi încheiată de Vescan şi BUG Mafia.

BUG Mafia
BUG Mafia

Programul de sărbătoare va continua sâmbătă, de la ora 10: 00 , cu sesiunea de comunicări științifice “Cultura Populară Someșană” iar de la ora 12:00, tradiționalele “Nunți de aur “.

Ziua de sâmbătă continuă în Piaţa Bobâlna de la ora 16:00 cu spectacole de karate, dans modern, de societate, si recitaluri de muzică pop, folk şi rock, protagonişti fiind Clubul „Budokan Ryu” Dej, trupa „Jaars, Clubul Latino Angels, trupa „Hross, ReBeLe, trupa „Delir”, Marin şi Petra Grad, trupa „Black Out”, Diana Moceanu-Bucşa, duetul „L&M”, trupa „Mist”.

De la ora 21:00, vor susține concerte: Alina Eremia, Jo, Randi şi Voltaj.

Voltaj
Voltaj

Ziua de duminica, 24 iulie, dedicată Festivalului Culturii Populare Someșene „Samvs” debuteaza în Piața Bobâlna, la ora 14:00, cu un concert de fanfară, urmând ca de la ora 14:30 să se desfășoare un spectacol folcloric susținut de o serie de ansambluri de dansuri și interpreți de muzică populară.Afis Samvs bun

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*