Scrisoare deschisă, de mulţumire, adresată unui medic dejean

Scrisoare deschisă, de mulţumire, adresată unui medic dejean

13940934_1343108985707012_2018225097_nScrisoare de mulţumire adresată domnişoarei dr. Ramona Adriana Pintea, Compartimentul de Primire Urgenţe, Spitalul Municipal Dej

  Domnişoară doctor,

 Am fost vineri, 5 august a.c. cu soţia, Giurgiu Livia la urgenţe, soţia fiind la trei zile după o operaţie la piciorul drept, în urma unui accident, dumneavoastră aflându-vă  la gardă. Am apreciat profesionalismul şi omenia dumneavoastră prin faptul că aţi diagnosticat corect posibilitatea unei embolii pulmonare, cu riscurile vitale aferente şi aţi depus mult suflet pentru trimiterea soţiei la o clinică specializată. A fost benefic că am ajuns la Medicală I, la Cardiologie, unde computerul tomograf cu care a fost investigată soția, a identificat un embol, din fericire de mici dimensiuni, care se îndrepta spre plămâni. Dumneavostră aţi anticipat corect riscurile şi aţi pus mult suflet pentru cea mai bună rezolvare a situaţiei, lucru pentru care vă mulţumim din suflet !

 Cuvintele sau orice altceva nu pot recompensa competenţa şi omenia dumneavoastră !

 Dumnezeu să vă ajute şi să vă binecuvânteze!

Cu deosebită stimă şi preţuire, prof. Giurgiu Gheorghe, consilier local, preşedintele Comisiei pentru activităţi social-culturale, culte, învăţământ, sănătate, familie şi sport  din Consiliul Local Dej.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*