Proiectul de modernizare a 25 de străzi, aproape de finalizare

Proiectul de modernizare a 25 de străzi, aproape de finalizare

Primăria municipiului Dej se află în plin proces de implementare a proiectului de modernizare a 25 de străzi din municipiu, pe o lungime de 6,5 km, ultimele 11 străzi fiind în curs de finalizare, se arată într-un comunicat remis presei, în cursul zilei de azi.

Calugareni (2) Pintea Viteazu (2)

Cu o valoare de 11 milioane lei, din care 70% reprezintă suma nerambursabilă primită de la Ministerul Dezvoltării, iar 30% din bugetul local, investiţia demarată în anul 2014, a fost finalizată pe străzile: Parcului, Petofi Sandor, Medgyes Lajos, Alexandru Szapos, Crișan , Gutinului, Mioriței, Aurel Vlaicu, Piața Lupeni, Mihai Eminescu, Petru Rareș şi Unirii( accesul spre cimitirul din Dealul Florilor), iar în această perioadă se lucrează pe străzile: Vlad Ţepeş, Pintea Viteazu, Al. Ioan Cuza, Călugăreni, Toamnei, Ciprian Porumbescu, Izlaz, Prieteniei, Tineretului, Podgoreni.

Podgoreni (2) Unirii (2)

Potrivit primarului Costan Morar: „Este al doilea mare proiect pe infrastructură supraterană, vizând reabilitarea carosabilului, amenajarea trotuarelor şi canalizarea pluvială, pe care îl implementăm şi care se apropie de final . Lucrările pe ultimele străzi din cadrul proiectului se află în curs de finalizare , exceptând strada Nichita Stănescu, unde în această perioadă se pozează conducta de apă, urmând ca ulterior şi această stradă să fie modernizată, tot în acest an.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*