Showroom auto, cu autoutilitare și autoturisme confiscate de polițiști!

Showroom auto, cu autoutilitare și autoturisme confiscate de polițiști!

Maşina deţinută de un traficant de arme, maşinile cu care au fost aduse droguri în România şi autoturismele în care au fost găsite mii de ţigări netimbrate. 5.000 de astfel de vehicule deţinute statul român, iar acum, toate vor fi scoase la vânzare.

Poliţia de Frontieră, Vama Română şi ANAF îşi deschid împreună show-room auto. De la decapotabile la autoutilitare şi de la autoturisme româneşti la jeepuri, statul pare să devină unul dintre principalii jucători de pe piaţa auto. În primă fază, îşi vor căuta clienţi cele 5 mii de mașini. E drept, unele sunt ruginite, unele au peste 200.000 de kilometri la bord, dar pentru toate se acceptă un preţ chiar şi cu 30 la sută mai mic decât în târgurile de maşini, anunță Realitatea TV. Dezavantajul e că mai toate maşinile au o poveste… penală. masini-confiscate

În prima etapă, fotografiile cu maşinile confiscate vor fi postate online, iar ulterior ANAF se va ocupa ca toate maşinile confiscate să fie aduse într-o singură parcare imensă din Bucureşti.

În urmă cu câteva luni, în curtea depozitului ANAF erau păstrate sub sigiliu maşini care de obicei sunt de găsit prin parcările hotelurilor şi restaurantelor de lux. Audi Q7, BMW X5 si Seria 5, Mercedes S Class, Jaguar, Maserati si chiar un Lamborghini. Autoturismele de lux au ajuns în proprietatea statului după ce au fost confiscate de la inculpaţii condamnaţi definitiv de instanţe pentru recuperarea prejudiciilor, potrivit gandul.info.

Spre exemplu, două Maserati Quattroporte, confiscate într-un dosar de fraudă în asigurari, sunt evaluate şi scoase la Vânzare la 14 şi respectiv 16 mii de euro. În acest timp însă un Jaguar XKR avariat are pretul de pornire de 11 mii de euro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*