Blue Air leagă Clujul de Timişoara şi Iaşi

Blue Air leagă Clujul de Timişoara şi Iaşi

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a anunțat că, începând de astăzi, 1 octombrie, operatorul aerian Blue Air va începe efectuarea de zboruri interne între Cluj-Napoca, Iași şi Timișoara.

Odată cu sezonul de iarnă 2016, compania aeriană Blue Air își va stabili baza operațională pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, în prezent operând de pe aeroport 3 destinații regulate – București Otopeni, Dublin, Liverpool – iar din 16 decembrie 2016, acestora li se va adăuga şi destinaţia Birmingham.avion

Mai mult decât atât, începând cu anul 2017 compania aeriană Blue Air va demara zboruri interne și internaționale de pe Aeroportul Internațional Cluj spre: Constanța din 27 aprilie, Londra Luton din 26 martie, Larnaca din 9 aprilie, Nisa din 10 aprilie şi Hamburg din 3 iunie 2017, ajungându-se astfel la nu mai puțin de 11 destinații operate de companie de pe baza sa de la Cluj-Napoca.

„Expansiunea companiei pe plan intern, la scurt timp dupa introducerea zborurilor între Cluj-Napoca şi Bucureşti, face parte din strategia noastră de dezvoltare. Blue Air este prima companie aeriană care conectează trei mari oraşe din România – Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Suntem siguri de succesul acestor noi rute datorită condiţiilor excelente de transport, a preţurilor foarte accesibile, dar în special a timpului foarte scurt în care se parcurg aceste distanţe.” a declarat Gheorghe Răcaru, director general Blue Air.

„Noile zboruri interne vor conecta 3 din cele mai importante orașe și regiuni ale României. Nu pot decât să felicit compania aeriană Blue Air pentru demararea acestor zboruri de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj și pentru stabilirea unei baze operaționale la Cluj-Napoca, lucru care va servi cu siguranță la dezvoltarea relațiilor turistice și economice dintre aceste județe.” a afirmat Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

„Ne bucură faptul că putem oferi tuturor pasagerilor cele mai bune conexiuni de zbor. Aceste noi rute interne vor spori accesibilitatea pasagerilor dinafara ariei de acoperire, la serviciile de transport aerian disponibile de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, iar cele 5 noi destinații anunțate pentru anul 2017 vor contribui la extinderea și dezvoltarea rețelei de rute existentă, Blue Air operând astfel 11 destinații de pe aeroport.” a apreciat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

De pe Aeroportulclujean vor fi operate 17 noi destinaţii regulate în perioada 2016 – 2017, ajungându-se la un total de 41 zboruri regulate spre 18 țări din Europa și Orientul Mijlociu.

Informaţiile suplimentare şi rezervările de bilete sunt disponibile la adresa https://www.blueairweb.com/.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*