Minerul Ocna Dej, finanțat de omul de afaceri Vicențiu Știr

Minerul Ocna Dej, finanțat de omul de afaceri Vicențiu Știr

Cunoscutul om de afaceri dejean, Vicențiu Știr, a devenit oficial finanțatorul echipei de fotbal Minerul Ocna Dej, pe care a numit-o „de suflet” pentru ocneni. vicentiu-stir

Oficial, Minerul Ocna Dej aparține Salinei, dar având în vedere dezinteresul acestei societăți comerciale pentru echipa în cauză, cu siguranță că preluarea acesteia de către Știr, va îmbunătăți substanțial condițiile de joc ale fotbaliștilor în ce privește echipamentul sau alte cheltuielile necesare pentru deplasările din campionatul județean, cât și primele de joc cvasi-inexistente în prezent.

„Am decis să finanțez această echipă deoarece toți ocnenii am crescut cu Minerul Ocna Dej. Este echipa noastră de suflet și îmi doresc să rămână echipa celor din Ocnă. Prin acest lucru îmi doresc promovarea tineretului din Ocna Dej, deoarece această echipă este singura bucurie care ne-a mai rămas celor care locuim în Ocna Dej” – este declarația lui Vicențiu Știr consemnată de dejeanul.ro și care, pe pagina sa de facebook a mai scris: „Ma bucur că după mult timp am reușit să preiau echipa de fotbal Minerul Ocna Dej, bucuria ocnenilor mei. Le multumesc celor care au fost alături de mine și și-au dat acceptul. Vreau ca această echipă să ne unească pe toți ocnenii așa cum eram odată”.

minerul

Totodată, Știr a lansat și o invitație pentru amatorii de fotbal: să participe duminică, de la orele 11:00, la primul meci al echipei Minerul Ocna Dej, care va evolua în echipamentul oficial ,,Vicențiu Serv,,!

În prezent, Minerul Ocna Dej activează în Campionatul Județean de Fotbal (Liga a V-a, Zona Dej) ocupând locul 8, cu o victorie și două înfrângeri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*