IPJ Cluj: 51 de conducători auto au rămas fără permis, în weekend

IPJ Cluj: 51 de conducători auto au rămas fără permis, în weekend

La sfârşitul săptămânii trecute, 51 de conducători auto au rămas fără permis de conducere, în urma unor acţiuni ale poliţiştilor clujeni, organizate în scopul reducerii accidentelor de circulaţie produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum.

Poliţiştii rutieri au acţionat, în perioada 24-26 februarie, pe raza întregului judeţ, cu autospeciale dotate cu aparatură radar şi cu aparat TruCam. Pe raza municipiului Cluj-Napoca, poliţiştii şi-au axat acţiunile pe străzile: Frunzişului, 21 Decembrie 1989, Observatorului, Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Dorobanţilor şi Calea Floreşti, pentru reducerea evenimentelor rutiere.

În cadrul acţiunilor, pentru abaterile constatate au fost aplicate 337 de sancţiuni contravenţionale, 203 dintre acestea fiind pentru depăşirea vitezei legale. Totodată, poliţiştii au constatat 9 infracţiuni rutiere. Au fost reţinute 51 de permise de conducere, 29 dintre acestea fiind ridicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Poliţiştii clujeni reamintesc conducătorilor auto că, „înainte de toate, siguranţa primează”. „Deşi graba v-ar putea împinge sa călcaţi mai tare pedala de acceleraţie, vă reamintim că VITEZA reprezintă una din principalele cauze de producere a accidentelor grave de circulaţie” – atenţionează poliţiştii.

Biroul de presă IPJ

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*