Reprezentanții Consiliului Naţional al Persoanelor Vârstnice s-au întâlnit cu Prefectul județului

Reprezentanții Consiliului Naţional al Persoanelor Vârstnice s-au întâlnit cu Prefectul județului

Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan a avut azi, 9 martie 2017, o întâlnire cu preşedintele Consiliului Naţional al Vârstnicilor, Preda Nedelcu, vicepreşedintele Federaţiei Naţionale a Pensionarilor, Luciana Cănilă, şi preşedintele Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice Cluj, Ioan Constantinescu.

Discuţiile purtate de prefect cu cei trei reprezentanţi ai persoanelor vârstnice au vizat modul de lucru din cadrul Comitetului de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, apreciindu-se faptul că la nivelul judeţului Cluj discuţiile din cadrul acestui comitet sunt ţinute cu regularitate. Totodată, în luna martie Federaţia Naţională a Pensionarilor din România va avea o întâlnire în cadrul căreia organizaţiile judeţene îşi vor prezenta activitatea de la nivelul fiecărui judeţ, şedinţă la care vor fi prezentate şi propunerile făcute de la nivelul judeţului Cluj.

De asemenea, Instituţiei Prefectului Cluj i s-a solicitat pentru întâlnirea Consiliului Naţional al Persoanelor Vârstnice şi un punct de vedere legat de Hotărârea nr 499/2004 privind persoanele vârstnice.

Biroul de presă

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*