Prefectul Gheorghe Vușcan, la Primăria Dej

Prefectul Gheorghe Vușcan, la Primăria Dej

În Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej a avut loc, astăzi, o întâlnire cu reprezentanții primăriilor din zona Dej-Gherla, organizată de Instituţia Prefectului Judeţului Cluj, pe probleme specifice administraţiei publice locale.

La întâlnire a participat Prefectul Judeţului Cluj, Ioan Gheorghe Vuşcan, directorul O.C.P.I. Cluj, Emil-Iliaș Mănășturean, directorul A.P.I.A. Cluj, Adrian Zaharia şi specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj, iar subiectele abordate s-au referit la realizarea unor „activităţi premergătoare demarării procedurii de finanţare a lucrărilor de înregistrare sistematică pe sectoare cadastrale, precum şi precizări legislative cu impact asupra autorităţilor administraţiilor publice locale”.

„Mă bucur că Primăria Dej a găzduit această întâlnire, care preocupă administraţiile locale din toată zona. Reuniunea a fost una utilă, prin temele şi problemele discutate şi apreciez iniţiativa Prefecturii Cluj de a organiza întâlnirea în zona noastră, deoarece trebuie să fim cât mai informaţi şi mai eficienţi, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, pe care îi reprezentăm” – a declarat cu acest prilej, primarul Costan Morar, printr-un comunicat remis presei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*