Clopoțelul a vestit sfârșitul anului școlar și în Dej!

Clopoțelul a vestit sfârșitul anului școlar și în Dej!

Școlile dejene au marcat la sfârșitul acestei săptămâni, încheierea anului școlar 2016-2017. Festivitățile au început joi, 15 iunie la Școala Gimnazială „Avram Iancu” (corpul B), Școala Gimnazială Specială și Școala Gimnazială Ocna Dej, iar vineri, 16 iunie, la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, Școala Gimnazială „Avram Iancu” (corpul A), Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” , Școala Gimnazială Nr. 1 și Școala Postliceală „Louis Pasteur ”.

Primarul Costan Morar a fost prezent la festivitățile de final de an școlar pentru a transmite, cadrelor didactice, elevilor, părinților și tuturor participanților, felicitări pentru încă un an școlar încheiat cu rezultate bune și foarte bune.

„La fel ca în fiecare an am fost onorat să le fiu alături cadrelor didactice, elevilor și familiilor lor, în momentele de sărbătoare, încărcate cu sentimente de bucurie și mulţumire, de încununare a tuturor eforturilor depuse pe parcursul anului. Și în acest an școlile dejene s-au remarcat prin rezultate frumoase la olimpiadele și concursurile școlare, reprezentând pentru noi un motiv de mândrie.

Îi felicit pentru munca ce se afla în spatele rezultatelor obținute, le urez o vacanță plăcută, binemeritată și să ne reîntâlnim în toamnă în fiecare instituție de învățământ, pe care o vom pregăti, astfel încât elevii noștri să își continue drumul pe tărâmul cunoașterii, în condiții optime pentru pregătire” – a fost mesajul adresat tuturor elevilor de către primarul municipiului Dej.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*