Excelența, premiată de Primăria Dej!

Excelența, premiată de Primăria Dej!

Primăria Municipiului Dej i-a premiat pe cei cinci elevi dejeni, care au obținut în anul 2017 media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Premierea elevilor – Vlad Racolța, care a obținut media 10 la Bacalaureat (Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian”), Haraguș Maria Claudia (Școala Gimnazială „Avram Iancu”), Hozai Cristina Ioana (Școala Gimnazială „Avram Iancu”) și Mora Radu- Irinel (Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”), care au obținut media 10 la Evaluarea Națională – a avut loc duminică, 23 iulie, pe scena Festivalului ”Samus”, cadru în care au fost felicitați de primarul Dejului și oficialitățile prezente la eveniment.

Elevul Bote Tudor-Andrei- Colegiul Național ” Andrei Mureșanu”, care a obținut media 10 la Evaluarea Națională și nu a fost prezent în localitate, a fost premiat astăzi, 27 iulie, la Primăria Muncipiului Dej.

„Sunt elevi care fac cinste orașului nostru, elevi care s-au remarcat printre cei mai buni din județ și din țară. Merită tot respectul nostru de aceea, la fel cum am făcut în anii precedenți, am dorit să îi premiem într-un cadru festiv. Îi felicit încă o dată pe toți elevii, cadrele didactice care i-au pregătit și părinții care i-au susținut” – a declarat primarul municipiului Dej, cu acest prilej.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*