MEA Metal Applications își propune o nouă extindere a fabricii din Dej

MEA Metal Applications își propune o nouă extindere a fabricii din Dej

Sediul filialei din Romania a societății comerciale MEA Metal Applications GmbH a găzduit în Dej, la mijlocul lunii iulie, conferința de vânzări a companiei, evenimentul bucurându-se de participarea mai multor specialişti din străinătate.

Compania germană produce în fabrica din Dej grătare metalice de înaltă calitate, utilizate în întreaga lume. Angajații beneficiază la MEA de o formare profesională de specialitate, axată în special pe fabricarea grătarelor. „Locația noastră este ideal echipată pentru provocările din viitor. În departamentul de producție am înființat locuri de muncă moderne de sudură și am optimizat procesele de producție”, spune managerul unităţii de producţie din Dej, Tiberiu Leitner-Dobi.

În prezent MEA Metal Applications își propune o nouă extindere a fabricii din Dej. „Pentru aceasta este însă nevoie de creșterea colectivului de muncitori calificați“, a precizat managerul fabricii. Grupul MEA are o vechime pe piață de peste 130 de ani, iar în ultimii zece ani şi-a extins continuu capacitățile fabricii din România, mutându-se în 2015 în locația din Dej, amplasată în zona drumului de legătură spre Cluj-Napoca.

Societatea comercială MEA AG, are o activitate pe plan global, şi este unul dintre cei mai importanți producători şi furnizori din industria construcțiilor și din alte sectoare industriale. Grupul, împreună cu unitățile economice independente MEA Bausysteme GmbH, MEA Water Management GmbH și MEA Metal Applications GmbH, are în jur de 700 angajați și realizează anual o cifră de afaceri de circa 120 de milioane de euro. Sediul central al companiei este în orașul Aichach, în apropiere de Augsburg.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*