Ioan Aurel Cherecheş, noul prefect al judeţului Cluj

Ioan Aurel Cherecheş, noul prefect al judeţului Cluj

Ioan Gheorghe Vuşcan a fost eliberat din funcţia de prefect al judeţului Cluj printr-o hotărâre adoptată vineri de Guvernul României. Potrivit Executivului, locul lui Gheorghe Vuşcan va fi luat de Ioan Aurel Cherecheş, cadru didactic asociat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

„Executivul a adoptat, în şedinţa de vineri, o serie de hotărâri referitoare la eliberări şi numiri de prefecţi şi subprefecţi.

Astfel, a fost aprobată o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Cluj, de către Vuşcan Gheorghe Ioan.

Totodată, a fost aprobată hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Cluj de către Cherecheş Ioan-Aurel”, a anunţat Guvernul.

Ioan Aurel Cherecheş are 37 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Zoothenie din cadrul USAMV Cluj-Napoca. Cherecheş a obţinut titlul de doctor în Inginerie Mecanică iar în prezent este cadru didactic asociat al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, Departamentul de Autovehicule Rutiere şi Transporturi. Cherecheş este funcţionar public şi specialist comercial la AgroTransilvania Cluster. În trecut a mai lucrat la reprezentanţa NOKIA din Cluj-Napoca.

Ioan Aurel Cherecheş a fost membru PSD, anul trecut numărându-se printre candidaţii social democraţi pentru Consiliul Judeţean Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*