Grădinița din Viile Dejului, renovată!

Grădinița din Viile Dejului, renovată!

Ca urmare a lucrărilor de renovare efectuate de către Primăria Municipiului Dej, la Grădinița din cartierul Viile Dejului, copiii care frecventează această instituție beneficiază din această toamnă de condiții mai bune pentru desfășurarea activităților. Lucrările au constat în refacerea totală a acoperișului grădiniței și amenajarea spațiilor interioare prin reparații și zugrăvit.

Finalizarea lucrărilor a fost marcată miercuri, 11 octombrie, într-un cadru festiv, alături de cadrele didactice și copii fiind prezenți primarul municipiului Dej, Costan Morar, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan, inspectorul școlar de specialitate pentru învățământul primar și preșcolar pentru limba maghiară, Batiz Elly precum și consilierii locali, Kovrig Anamaria și Varga Lorand. Cu acest prilej, copiii de la secția maghiară a grădiniței, coordonați de educatoare, au susținut un moment artistic.

„Este foarte important ca toti copiii din unitățile de învățământ dejene, să beneficieze de condiții optime de pregătire. În acest sens am intervenit prin lucrări și la grădinița din Viile Dejului, lucrări care le vom continua în primăvara anului viitor, la exterior, prin izolare și fațadizare. Astfel de lucrări vor avea loc și la grădinița din Ocna Dej, unde în acest an s-a intervenit pentru refacerea acoperișului” – a ținut să precizeze cu această ocazie, primarul municipiului Dej.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*