Patru dejence fac parte din OFL Cluj

Patru dejence fac parte din OFL Cluj

Vineri, 13 octombrie, a avut loc Comitetul de Coordonare Județean al OFL Cluj în cadrul căruia a fost aleasă noua echipă a Biroului Politic Județean Cluj. Mihaela Suciu a fost realeasă în fruntea OFL Cluj.

La nivel judeţean, OFL Dej are 4 reprezentante:  Violeta Mureșan, prim- vicepreședinte, Mihaela Petrean, secretar general adjunct,  Melinda Alexandru, vicepreședinte, Dina Pripon, președinte CJRS.

Noua echipă are misiunea de a acționa constant și permanent pentru implementarea egalității de gen în procesul decizional politic.

“Astfel, vom milita pentru recunoașterea într-o mai mare măsură a implicării femeilor în societate și în mediul politic, vom elabora și implementa programe și acțiuni cu scop politic, social, economic și cultural, corespunzător intereselor și aspirațiilor femeilor din PNL și nu numai. Dorim să continuăm acțiunile cu impact asupra electoratului PNL, să promovăm oferta politică a PNL în rândul electoratului.

Într-o Românie în care scandalul politic a devenit normalitate, în care cetățenii nu se simt reprezentați și în care copiii noștri aleg să plece peste hotare pentru a-și crea un drum mai bun în viață, noi doamnele din OFL, avem obligația să ne implicăm! Vrem și putem să schimbăm mentalitatea oamenilor și să aducem normalitatea în viața noastră și a familiilor noastre.

Trebuie să demonstrăm, fie și numai prin puterea exemplului personal, că neimplicarea în viața politică ne-a adus în situația în care decidenții politici joacă la ruletă viitorul nostru și al copiilor noștri, prin incompetența și nepăsarea lor!

Mulțumesc doamnelor care au făcut parte din Biroul Politic Județean și din Birourile Politice Locale care și-au încheiat mandatul şi le urez succes tuturor doamnelor care au ales să facă parte din echipa OFL!”, a declarat Mihaela Suciu.

În alegerile care s-au derulat în organizațiile din județ, au fost alese doamnele care vor afla în fruntea OFL:  Dej- Violeta Mureșan, Huedin- Florineta Resteman, Gherla- Violeta Măhălean, Florești- Alina Chioreanu, Câmpia Turzii- Alexandra Șerb, Turda- Rodica Rusu.

Componența noului BPJ al OFL Cluj:

Președinte:

Mihaela SUCIU

 

Prim-vicepreședinte:

Valentina COCAN

Violeta MUREȘAN

 

Secretar General:

Viorica SZOCS

 

Secretar General Adjunct:

Mihaela PETREAN

Maria MEGYERI

 

Vicepreședinte:

Melinda ALEXANDRU

Alina CHIORENAU

Felicia GHEORGHIU

Otilia MARINA

Violeta MĂHĂLEAN

Ligia POP

Florineta RESTEMAN

Rodica RUSU

Alexandra STOICA

Alexandra ȘERB

 

Membri:

Adriana BRAD

Tatiana HINTEUAR

Ioana IVĂȘCAN

Mariana RUS

Ana Maria SENTEȘ

 

Președinte CJRS OFL

Dina PRIPON

 

Președinte CA

Bianca DEAC

 

Trezorier

Cornelia GRIGORE

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*