Asistenţa medicală de urgenţă,  asigurată în permanenţă în perioada 22 decembrie 2017 – 3 ianuarie 2018

Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată în permanenţă în perioada 22 decembrie 2017 – 3 ianuarie 2018

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj face cunoscut faptul că, asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească este asigurată în permanenţă în perioada 22 decembrie 2017 – 03 ianuarie 2018 în toate unităţile sanitare publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice.

În teritoriul Judeţului Cluj, respectiv în Municipiile Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Oraşul Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin Compartimentele de Primiri Urgenţe şi Camerele de Gardă ale spitalelor.

De asemenea, pentru urgenţe minore, populaţia se poate adresa la Centrele de Permanenţă care funcţionează în zilele de sărbători legale în program permanent.

Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulţi şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca din str. Clinicilor nr. 3-5.

Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*