Vicențiu Știr: Crăciunul e pentru toți!

Vicențiu Știr: Crăciunul e pentru toți!

În cursul zlei de astăzi, Vicențiu Știr, Secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a fost „colaboratorul lui Moș Crăciun” străduindu-se să aducă zâmbete pe chipurile unor copii și familii nevoiașe din Dej și comunele învecinate.

Primul drum al politicianului dejean, însoțit de o echipă a organizației ALDE Dej, a fost în comuna Mica, urmat de cel spre Unguraș, în ambele localități fiind vizitați cei mai puțin favorizați de soartă. După care, Vicențiu Știr le-a făcut o surpriză copiilor de la Centrul de Zi „Familia și copilul” din Dej, aceștia primind pachete cu dulciuri și oferind drept mulțumire un scurt program de poezii și colinde, pregătiți fiind de Laviniu Rus, coordonatorul Centrului de zi.

Tot astăzi, darurile oferite în numele lui Moș Crăciun au ajuns și la „Căsuța Fermecată”, sediul Asociației „Vreau să trăiesc liber” , unde 40 de copii provenind din familii cu dificultăți financiare, desfășoară zilnic activități educaționale, sub îndrumarea psihologului Magdalena Rus.

Aici, colindele au întregit atmosfera sărbătorească a împodobirii bradului, iar zâmbetele de pe fețele copiilor au fost suprema răsplată.

La finalul unui periplu al darurilor, dăruite din inimă, Vicențiu Știr a ținut să precizeze:

Este o bucurie nemărginit de mare pentru noi, pentru organizația municipală ALDE Dej, pentru că azi am putut să facem niște copii fericiți. Este o campanie pe care am început-o la nivelul municipiului Dej și nu numai. De dimineață am fost în comunele din jurul Dejului, la mai multe familii nevoiașe și am împărțit cadouri de Crăciun, ajutoare, alimente, ceea ce au nevoie pentru ca orice familie să poată să întâmpine sărbătorile cu masa plină. Eu mă bucur că în echipa ALDE Dej am mulți oameni sufletiști care au îmbrățișat cu drag această ideea a mea de a fi alături de cei care sunt în nevoie în această perioadă”.

Și asta deoarece, Crăciunul e pentru toți, nu-i așa?

M.V.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*