Concert de Căciun, oferit dejenilor de Rotary Club Dej

Concert de Căciun, oferit dejenilor de Rotary Club Dej

La sfârşitul săptămânii, în ajun de Crăciun (23 decembrie), Centrul Cultural ARTA a găzduit „Concertul de iarnă”, organizat de Rotary Club Dej, în parteneriat cu Primăria Dej. Un concert de o înaltă ţinută artistică, dăruit dejenilor, la fel ca şi în anii trecuţi, din dorinţa de a aduce în ajun de sărbătoare, linişte şi bucurie în sufletele tuturor.

Concertul a cuprins colinde, lieduri, canţonete şi arii celebre din opere şi operete, în interpretarea soliştilor grupului Pro Voice: Ioana Badiu – soprană, Alexandra Hordoan – mezzosoprană, Horaţiu Ruşti – bariton și Petre Macedoneanu – tenor, acompaniaţi la pian de Olga Bordaş. Invitat special, Petre Burcă – bas, de la Opera din Cluj, care a fost nu numai interpret, ci și prezentatorul plin de har și de umor al spectacolului.

Din programul extrem de variat, prezentat de cei cinci invitaţi, nu au lipsit piese cunoscute din repertoriul liric naţional şi internaţional, precum: Time to say Goodbye (F. Sartori), Tiribomba (Guillaume Cottrau), O noapte sfântă (A. Adam), O ce veste minunată (D.G. Kiriac), La Vitleem, colo-n jos (Nicolae Lungu), Noapte de vis (J. Mohr, F.X. Gruber) etc.

O seară a muzicii de calitate şi un regal liric de care s-au bucurat toţi cei prezenţi în sală, și care a încheiat seria celor 12 manifestări artistice prilejuite de redeschiderea, în 4 decembrie, a Centrului Cultural ARTA.

M.V.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*