Reduceri de preţ la călătoriile cu „Trenurile Zăpezii”

Reduceri de preţ la călătoriile cu „Trenurile Zăpezii”

CFR Călători va introduce, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, reduceri tarifare la „Trenurile Zăpezii” care pleacă, ajung sau tranzitează staţiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei şi Piatra Neamţ. Reduceri de 25% se acordă, de luni până joi, la călătoriile directe, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare / destinaţie una dintre staţiunile montane de pe ruta Sinaia – Braşov sau din Vatra Dornei şi Piatra Neamţ.

Reduceri între 31% şi 56% se aplică zilnic la călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Braşov şi retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de week-end pe Valea Prahovei”.

Reducerile se aplică la tariful de adult şi copil şi nu se cumulează cu alte oferte, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea on-line.

Biletele la preţ redus se pot achiziţiona on-line de pe www.cfrcalatori.ro,de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR sau de la agenţii de turism.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*