Mesajul primarului municipiului Dej, pentru dejeni, cu ocazia Anului Nou

Mesajul primarului municipiului Dej, pentru dejeni, cu ocazia Anului Nou

Am ajuns împreună la finalul anului 2017, un an cu multe provocări pentru fiecare dintre noi și pentru întreaga comunitate dejeană.

A fost un an în care am reușit să realizăm împreună proiecte importante pentru noi, pentru Dej, am demarat noi proiecte, pentru a ne pune în valoare trecutul plin de istorie și tradiții, de a ne pregăti viitorul comunității noastre.

Au fost momente frumoase dar și momente grele, care ne-au pus la încercare, le-am depășit însă împreună, datorită sprijinului dumneavoastră, simțindu-vă dorința fiecăruia de a ne dezvolta orașul, ascultându-vă doleanțele și părerile.

Încheiem acest an cu dorința ca în anul 2018 să ducem la bun sfârșit proiectele începute, să continuam împreună dezvoltarea municipiului nostru, cu sprijinul și înțelegerea dumneavoastră, să fim o comunitate unită și puternică.

Vă doresc din suflet ca Anul Nou să fie pentru toți un an cu mai multe realizări atât pe plan familial cât și profesional, să vă aducă împliniri și puterea de a fi mai încrezători, mai buni și mai generoși unii cu alții.

La mulți ani și un An Nou fericit, dragi dejeni!

Primar
Morar Costan

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*