Premierul Mihai Tudose și-a anunțat demisia!

Premierul Mihai Tudose și-a anunțat demisia!

Mihai Tudose și-a anunțat, luni seara, în ședința CEx al PSD, demisia din funcția de premier. Tudose și-a anunțat demisia după ce Comitetul Executiv Național al PSD a votat în favoarea retragerii sprijinului politic pentru actualul premier. Vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, ar urma să asigure interimatul la conducerea Guvernului, potrivit unor surse din partid.

Dintre toți membrii CEx, au fost doar 4 voturi în favoarea demisiei și 4 abțineri, restul votând pentru retragerea sprijinului politic.

Tot luni seara, Claudiu Manda a anunțat că marți la ora 11.00 va avea loc o nouă ședință a Comitetului Executiv al PSD, pentru a nominalizarea unui nou premier.

Mihai Tudose a rezistat doar 6 luni și jumătate în funcția de premier. Guvernul condus de Mihai Tudose a primit votul de investitură al Parlamentului pe data de 29 iunie 2017, la două zile dupa ce Tudose fusese propus pentru functia de premier de coaliția PSD-ALDE.

Predecesorul lui Mihai Tudose, Sorin Grindeanu, primul premier al coaliției PSD-ALDE după alegeri, a rezistat în funcția de prim ministru mai puțin de 6 luni.

ziare.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*