Finanțări nerambursabile pentru domeniile: cultură, educație, social și sport.

Finanțări nerambursabile pentru domeniile: cultură, educație, social și sport.

Primăria Municipiului Dej invită persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial, respectiv asociaţiile și fundaţiile constituite conform legii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea Nr. 350/2005, să depună oferta în scopul atribuirii Contractelor de finanţare nerambursabilă, pentru domeniile: cultură, educație, social și sport.

Procedura aplicată pentru atribuirea Contractelor de finanţare nerambursabilă a proiectelor din domeniile cultură, educație, social, sport pe anul 2018 este prevăzută de Art. 6 din Legea Nr. 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Sursa de finanţare a contractului si valoarea :
Cultură, educație, social: 93.000 lei

Durata proiectelor : 31 decembrie 2018
Data limita pentru depunerea propunerilor de proiect: 27 martie 2018.
Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect: Strada 1 Mai Nr. 2, Biroul C.I.C.

Data, ora și locul deschiderii propunerilor de proiect: 28 martie 2018, ora 10,00, Primăria Municipiului Dej.
Selecţia și evaluarea proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către Comisia de evaluare, în perioada 29 martie – 5 aprilie 2018.
Având în vedere că în anul 2018 se împlinesc 100 ani de la Marea Unire, rugăm partenerii culturali să planifice/organizeze minim o activitate cultural – educativă dedicată Centenarului Unirii din anul 1918.

Modificările survenite în Anunțul de participare se datorează unor probleme de natură tehnică.

Întreaga documentație se găsește pe site-ul Primăriei Municipale Dej, www.primariadej.ro, Secțiunea Informații publice, Documente.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*