Eveniment comemorativ dedicat lui Alexandru Vaida-Voevod

Eveniment comemorativ dedicat lui Alexandru Vaida-Voevod

În cadrul manifestãrilor aniversare ale Centenarului României, Instituția Prefectului – Județul Cluj, împreună cu Primăria comunei Bobâlna și cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Alexandru Vaida-Voevod” Cluj și al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, va organiza un eveniment comemorativ dedicat lui Alexandru Vaida-Voevod, luni, 19 martie, ora 12:00, în localitatea Bobâlna.

„În anul 2015, la Bobâlna, a avut loc dezvelirea bustului lui Alexandru Vaida-Voevod, un proiect pe care l-am inițiat și susținut în memoria ilustrului politician al perioadei interbelice.
La 27 februarie s-au împlinit 146 de ani de la nașterea acestei personalități marcante în istoria țării noastre. Marele om politic s-a născut în satul Olpret, astăzi Bobâlna, o localitate pe care sunt mândru că o reprezint deja în al treilea mandat ca deputat.
Cred dintotdeauna în datoria de a-i păstra vii în memoria noastră pe cei care au avut un aport considerabil în lupta pentru unitatea poporului român, pe cei care s-au implicat în păstrarea integrității și a stabilității politice naționale. Alexandru Vaida-Voevod a fosă fără îndoială, una dintre aceste personalități cărora le datorăm respectul și amintirea continuă”, a precizat într-un comunicat de presă,  deputatul Cornel Itu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*