Teatrul Mic din Sibiu, cu două spectacole la Centrul Cultural „Arta”

Teatrul Mic din Sibiu, cu două spectacole la Centrul Cultural „Arta”

Centrul Cultural „Arta” va găzdui joi, 19 aprilie, două spectacole de teatru din repertoriul Teatrului Mic din Sibiu.

Primul, dedicat copiilor, „FiFi Show”, este programat de la ora 11:00. Spectacolul muzical pus în scenă de teatrul sibian este unul recreativ, în care copiii vor avea parte de numere de magie și se vor bucura de prezența mascotelor.

Cel de-al doilea spectacol, tot o producție a Teatrului Mic din Sibiu, este destinat adulților și va începe de la ora 18.30. Piesa de teatru „Femeia Ideală”, în regia lui Constantin Podu este o parodie la adresa emisiunilor de televiziune din zilele noastre. Actorii Teodora Voineagu, Alexandra Podu, Mircea Rotaru și Alex Hîncu pun în scenă o emisiune de televiziune susținută de doi prezentatori carismatici având șase femei drept invitate pentru a vorbi despre feminitate.

Biletele pot fi cumpărate zilnic de luni până vineri între orele 08.00-16.00 de la Centrul Cultural ”Arta” începând de joi, 12 aprilie.

Prețul biletelor pentru spectacolul ”Femeia Ideală” este de 10 lei, respectiv 15 lei, în funcție de locul în sală. Pentru spectacolul adresat copiilor prețul unui bilet este de 6 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*