Târg Educațional și Caravana Meseriilor, pentru absolvenții clasei a VIII-a

Târg Educațional și Caravana Meseriilor, pentru absolvenții clasei a VIII-a

Unitățile de învățământ profesional și tehnic din județul Cluj își vor prezenta oferta educațională pentru anul școlar 2018-2019, pentru învățământul profesional și pentru învățământul dual, în cadrul Târgului Ofertelor Educaționale și a unei „Caravane a Meseriilor”, organizate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

La Cluj-Napoca, Târgul Ofertelor Educaționale se va desfășura în data de 15 mai, în intervalul orar 13:00-17:00, la Colegiul Tehnic ,,Raluca Ripan” (strada Bistriței nr. 21). La Dej, în 14 mai, între orele 13:00-17:00, la Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncuși” (str. Nicolae Iorga nr. 5); la Gherla, în 17 mai, între orele 13:00-17:00, la Liceul Tehnologic (Piața Libertății nr. 5-7), iar la Turda/Câmpia Turzii, în 16 mai, între orele 13:00-17:00, la Colegiul Tehnic Turda (str. Barasabiei nr. 48).

Caravana Meseriilor, organizată de SC Robert Bosch SRL, împreună cu Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și CNDIPT, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, se va desfășura la Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca (str. Pascaly nr. 2), în data de 15 mai, între orele 12:00-18:00 (caravana va beneficia de stații de lucru mobile, astfel încât elevii vor putea testa ce înseamnă să fii operator la mașini cu comandă numerică, sudor sau electronist), respectiv la sediul din Jucu Herghelie al SC Robert Bosch SRL (activități de vizitare a Centrul de Training și a Școlii Duale Bosch Cluj), în data de 16 mai.

La aceste activități sunt așteptați să participe absolvenții claselor a VIII-a din învățământul gimnazial, părinții, profesorii diriginți și toți cei interesați.

ziarulfaclia.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*