Premii și mențiuni pentru elevii Școlii Gimnaziale Speciale din Dej

Premii și mențiuni pentru elevii Școlii Gimnaziale Speciale din Dej

La Liceul Tehnologic Special „Samus” din Cluj-Napoca s-a desfășurat, recent, ediția 2018 a Concursului Județean „Poveștile prind viață”. Organizat pentru elevii școlilor speciale, concursul își propune, la fiecare ediție, să le stimuleze copiilor potențialul cognitiv și creativ. De asemenea, potrivit orgnanizatorilor, derularea acestui proiect poate constitui un punct de plecare în iniţierea de parteneriate între Liceul „Samus” şi alte instituţii din sfera educaţiei formale, precum şi cu instituţii culturale sau de protecţie socială.

Elevii Școlii Gimnaziale Speciale Dej au participat și în acest an la concurs, reușind să obțină următoarele premii: Premiul I – Marchiș Narcis (clasa a VIII-a), Premiul III- Ciucaș Paul (clasa a VIII-a), Mențiunea I- Martonoș Eduard (clasa a VI-a), Mențiunea II – Cost Nicolae și Lăcătuș Bianca (clasa a VI-a) și Mențiunea a III-a – Mihai Gheorghe (clasa a VII-a).

Pregătirile și dezvoltarea abilităților elevilor în comunicarea în limba română și cunoașterea literaturii române au fost realizate de către prof. psihopedagog Roman Aurelia, Vedean Monica și Alexandru Gabriela.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*