Primul pasager de „un milion” din 2018, pe Aeroportul Internațional din Cluj

Primul pasager de „un milion” din 2018, pe Aeroportul Internațional din Cluj

Aeroportul Internațional din Cluj a sărbătorit joi, 24 mai, pasagerul cu numărul 1 milion înregistrat în anul 2018, cu o lună mai devreme comparativ cu 2017, ca urmare a unui tredn pozitiv de creștere a traficului aerian din primele 5 luni ale anului.

Aeroportul internațional atinge pentru a opta oară în istoria sa pragul de 1 milion de pasageri înregistrați într-un an calendaristic.
Pasagerul cu numărul 1 milion înregistrat în 2018 a fost transportat anul acesta de către operatorul aerian Turkish Airlines, pe zborul său spre Istanbul. Norocosul pasager, Pop Maria Teodosia a fost selectat odată cu check-in-ul pasagerilor și premiat un un zbor dus-întors pe ruta Cluj-Napoca-Istanbul.

Pasagera a dezvălui că nu călătorește pentru prima dată cu Turkish, dar că zboară pentru prima dată la Istanbul.

”Ne bucurăm că sărbătorim împreună cu înteraga comunitate locală pasagerul cu numărul 1 milion înregistrat în anul 2018. Mulțumim tuturor pasagerilor care au ales ca punct de plecare sau sosire aeroportul nostru”, adeclarat David Ciceo, directrul Aeroportului.

”Turkish Airlines, compania aeriană care zboară către cele mai multe țări și destinații internaționale din lume, acordă o importanță deosebită promovării orașelor spre care zboară, iar Cluj-Napoca este cu siguranțî unul dintre acestea. Astăzi, odată cu întâmpinarea pasagerului cu numărul 1 milion al Aeroportului Internațional ”Avram Iancu”, pe un zbor al companiei Turkish Airlines, suntem onorați să contribuim la creșterea traficului Aeroportului Internațional”, a declarat Alper Atalay, director de vânzări Turkish Airlines.

În primul semestru al anului 2018 au fost anunțate două noi destinații internaționale de pe aeroport, Viena și Lyon, a crescut fregvența zborurilor pe rutele existente și o nouă companie aeriană, Aegean Airlines va demara zboruri regulate spre Atena.

Aeroport Cluj

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*