Ca pe vremea lui Ceașcă, miting pentru „premierul iubit”!

Ca pe vremea lui Ceașcă, miting pentru „premierul iubit”!

Într-o perioadă în care pierd tot mai mulți membri, iar rămânerea în funcție a Guvernului Dăncilă este pusă sub semnul întrebării, social democrații au ajuns la concluzia că este timpul să scoată din nou lumea în stradă. Ei au stabilit un miting de susținere a premierului Viorica Dăncilă, a cărei rămânere în fruntea Executivului este amenințată de multiplele gafe de protocol pe care le face, pe de-o parte, și de plângerea penală pe care președintele PNL, Ludovic Orban, a depus-o pe numele ei.

Potrivit Agerpres, manifestațiile au fost stabilite pentru data de 9 iunie. La miting vor participa delegaţii cu membri şi simpatizanţi ai partidului din toate judeţele ţării, dar sunt aşteptaţi toţi cetăţenii care au încredere în guvernarea PSD-ALDE.

De altfel, ideea organizării unui miting pentru „premierul iubit” este îmbrățișată și de organizațiile social democrate din vestul țării. Preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, a declarat la mijlocul lunii mai că social-democraţii sunt pregătiţi ”inclusiv de a ieşi în stradă”, pentru a o susţine pe Viorica Dăncilă. Mai mult, liderii PSD din regiunea de vest au fost foarte harnici și au semnat, la Timişoara, o rezoluţie prin care susţin actualul Guvern şi transmit conducerii naţionale a partidului că sunt pregătiţi să iasă în stradă pentru susţinerea premierului.

Culmea, mitingul pentru susținerea lui Dăncilă vine, cumva, în locul celui pentru susținerea ideii de „familie tradițională”, despre care liderii PSD vorbeau la jumătatea lunii aprilie. Se pare că social democrații au renunțat la această idee.

ziare.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*