Campania MAI „O viață cât un centenar”, marcată la Cluj-Napoca, de Ziua Imnului Național

Campania MAI „O viață cât un centenar”, marcată la Cluj-Napoca, de Ziua Imnului Național

Duminică, de Ziua Imnului Național, la Cluj-Napoca a fost marcată campania ,,O viață cât un Centenar”, în cadrul unei ceremonii publice organizate de Instituția Prefectului în Județul Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Divizia 4 Infanterie „Gemina”. Proiectul are ca scop mediatizarea poveștilor de viață ale românilor născuți în anul Marii Uniri.

La acest eveniment au fost invitate persoane din județul Cluj care au împlinit sau vor împlini vârsta de 100 de ani în anul 2018, pentru a-i cunoaște, a le asculta poveștile și pentru a învăța din experiența unui centenar trăit în România.

Cu acest prilej, trei persoane din Cluj-Napoca, Săvădisla și Aghireșu, care au împlinit 100 de ani în Anul Centenarului și au trăit tot atâția ani de istorie alături de România, au primit duminică, din partea ministrului Afacerilor Interne, prin intermediul reprezentanților autorităților și instituțiilor publice locale, simboluri naționale, printre care și un Tricolor, cu invitația de a-l purta aproape de inimă, așa cum au purtat și România.

ziarulfaclia.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*