A mai grăit un semidoct… din guvernul bâlbelor!

A mai grăit un semidoct… din guvernul bâlbelor!

Asemeni colegilor din alte ministere, actorul-ministeriabil George Ivaşcu şi-a prezentat bilanţul mandatului de şase luni în calitate de Ministru al Culturii. Un discurs citit de pe foi și încărcat de numeroase bâlbe şi gafe. În plus, la final, acesta a refuzat să discute punctual problemele din domeniu.

Unul dintre cele mai încurcate cuvinte pentru ministru a fost „digitizare”, pe care acesta din urmă l-a rostit „digidizarea”, „digizizarea” şi „digigizale”.

Alte greşeli şi dezacorduri din discursul lui George Ivaşu: – „un program de importanţă COVÂLŞITOARE este sezonul România – Franţa” – „este extinderea şi PERMANTETIZAREA unui dialog şi colaborări constructive şi pozitive” – „dincolo de implicarea în stabilirea unor PRORITĂŢI şi termeni, în jurul CĂRUIA vă fi articulat proiectul României pentru PREŞEDENŢIA consiliului” – „în vederea finanţării a cel puţin 7 clădiri monument ISTORICI” – „în marja ACESTUI reuniuni fiind cuprinsă şi o întâlnire bilaterală cu omologul din Polonia” Chestionat în legătură cu starea monumentelor lui Constantin Brâncuşi de la Târgu Jiu, el s-a limitat la a spune că o cunoaşte, însă răspunsul la întrebarea „Ce aveţi de gând să faceţi?” a fost „Weekend plăcut”, relatează News.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*