Ghid de festivaluri pentru august

Ghid de festivaluri pentru august

Ați ratat festivalurile de până acum? Nu-i nimic, mai sunt o muțime de evenimente până la sfârșitul lunii august, unele mai departe, altele mai aproapre de Cluj. Așa că, aruncați un ochi peste lista întocmită de www.zilesinopti.ro și alegeți ce vi se potrivește:


1. Sunset Festival 2018

Vara se merge în Vamă și dacă vreți să prindeți un moment și mai plin de viața din acest hub al tinereții de lângă mare, mergeți chiar în perioada 10-12 august la Sunset Festival. Acțiunea se desfășoară fix pe plajă iar de coloana sonoră se ocupă Argatu’ & Moș Martin, Coma, Kazi Ploae sau El Nino, printre alții. Sunt trei zile agitate în Vamă, dar așa ne și place.
www.facebook.com/sunsetfestival.ro

2. Summer Well Festival

Justice, Bastille, The Kooks, Kodaline,Cigarettes After Sex, Sofi Tukker, Oscar and the Wolf, Tom Grennan – dacă oricare din aceste vă zice ceva, atunci locul vostru este la Summer Well. Are loc fix în același timp cu Sunset Festival, deci dacă vreți să le punctați pe amândouă ori le împărțiți pe zile, ori va trebui să alegeți.
www.facebook.com/SummerWellFestival

3. Sunwaves Festival

Tot pe plajă te duce și Sunwaves Festival, chiar la Mamaia. Festivalul va avea loc între 15 și 21 august pe plaja Aza Beach și este unul dintre cele mai vechi și apreciate festivaluri de la malul mării, ce adună la fiecare ediție zeci de mii de oameni. După cum poate știți, în perioada asta este deja destul de aglomerat în zonă, așa că vă recomandăm să vă căutați deja cazare.
www.facebook.com/SunwavesFest

4. WoodTech Festival

V-am zis că unele festivaluri de august sunt mai aproape de Cluj decât ați crede, nu? Case in point: WoodTech Festival ce se desfășoară în perioada 17-19 august 2018 fix în Pădurea Hoia-Baciu. Festivalul ne aduce 3 zile de Techno, Psy și Drum’n’Bass cu nume precum Primărie, Andrey Djackonda, Psylev, Xoa, MadLiquid, Zo și muuulți alții.
www.facebook.com/WOODTECHFestival

5. AWAKE Festival

Între 17 și 19 august 2018 trebuie să vă prezentați pe domeniul Teleki din satul Gornești, județul Mureș. De ce? Pentru a doua ediție AWAKE Festival, un event care vă duce în mijlocul naturii să descoperiți într-un singur loc mai multe forme de artă: muzică, pictură, scultură, performance-uri și alte nebunii. Be there or be square!
www.facebook.com/AwakeFestival.Ro

6. Full Moon Live

Full Moon Live a luat o mică pauză de un an, dar revine în perioada 25-26 august la Arenele Romane cu nume precum Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague sau Mihail. Frumusețea de a merge la un festival în București este că ai șanse mari să găsiți ceva bilete de avion mai ieftine și să nu vă consumați toată energia doar pe drum.
www.facebook.com/Full-Moon-Live

7. Măgura Rocks

Aveți chef de 3 zile cu muzică live, after-parties cu DJ, mâncare bună, zone de distracție, plus o locație splendidă? Atunci trebuie să mergeți la Măgura Rocks, un festival ce va avea loc în perioada 24-26 august 2018 la Măgura Uroiului (Hunedoara). Îi întâlniți acolo pe E.M.I.L., FiRMA, Robin and the Backstabbers, Vama, The Kryptonite Sparks sau Byron.
www.facebook.com/magurarocks

8. Cerbul de Aur

NORMAL că punem și Cerbul de Aur pe listă, doar ce credeați? Festivalul revine după o absență de nouă ani și va avea loc în Piața Sfatului din Brașov în perioada 29 august – 2 septembrie 2018. Pe scenă vor urca James Blunt, Amy Macdonald, Edvin Marton și câțiva câștigători ai Eurovision Song Contest. Pack your bags, ne vedem în Brașov!
www.facebook.com/CerbulDeAur.ro

Foto: zilesinopti.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*