Dejul participă la proiectul  „Let’s Do It, Romania!”

Dejul participă la proiectul „Let’s Do It, Romania!”

Primăria Municipiului Dej participă la proiectul „Let’s Do It, Romania!”, eveniment care se va desfăşura în data de 15 septembrie 2018, potrivit comunicatuului remis presei.

Acțiunea se va desfășura între orele 09:00-15:00 și pe parcursul ei se va interveni pentru ecologizarea zonelor: Pădurea Bungăr, Mulatău, zone din Ocna Dej și alte locații.

Participanții la activitate sunt aşteptaţi sâmbătă, 15 septembrie, la ora 8:00, în faţa Primăriei Municipiului Dej, pentru a primi mănuşi şi saci în vedere colectării deşeurilor, urmând apoi deplasarea spre locaţiile stabilite. Acțiunea se realizează cu sprijinul Companiei Brantner- Vereş care va asigura colectarea şi transportul deşeurilor.

” Let’s Do It, Romania!” este cea mai mare mișcare socială din România cu peste 1.400.000 de voluntari, implicați în 7 ani de activitate. Sub egida ” Let’s Do It, Romania!”, începând cu anul 2010 în țara noastră a avut loc derularea proiectului ” Ziua Națională de Curățenie”

Anul acesta proiectul se va realiza în context global în 150 de țări simultan sub numele de ”World Cleanup Day” și reprezintă cea mai ambițioasă mișcare civică din istorie.

Pe 15 septembrie 2018, organizatorii au ca obiectiv pentru campania din acest an din România mobilizarea a 1 milion de cetățeni participanți în cadrul proiectului, ca beneficiari direcți ai acestuia.

Echipa județeană Cluj în campania „Let’s Do It, Romania” 2018 își dorește mobilizarea a 5% din populația județului Cluj, adică peste 35.000 de voluntari și peste 1228 mormane de deșeuri de identificat și curățat, cu scopul de a conștientiza populația cu privire la importanța colectării deșeurilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*