Femeile liberale și-au dat întâlnire la Eforie-Nord

Femeile liberale și-au dat întâlnire la Eforie-Nord

Peste 150 de doamne liberale din țară, s-au reunit, în perioada 7-9 septembrie, la Eforie Nord, la Școala de vară a Organizației Femeilor Liberale “Forță în unitate: munca în echipă și puterea comunicării”.
Organizația Femeilor Liberale (OFL) Cluj a fost reprezentată de Mihaela Suciu – președinte OFL Cluj, Ligia Pop – vicepreședinte OFL Cluj, Alexandra Precup – membru în Biroul Permanent Județean al OFL Cluj, Ioana Podar – președinte OFL Ceanu Mare și Lăcrămioara Săsărman – vicepreședinte OFL Dej.

În cadrul Biroului Permanent Național al OFL au fost premiate organizațiile care s-au remarcat prin activitatea politică în primele opt luni ale anului 2018.În cadrul Școlii de vară, președintele Organizației Femeilor Liberale, deputat Florica Cherecheș, i-a avut ca invitați speciali pe preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim vicepreședinte PNL, Raluca Turcan, deputatul Florin Roman, secretarul general al PNL, Robert Sighartău și pe deputatul Bogdan Huţucă, președinte al PNL Constanța. Ca lectori pentru instruirea politică au răspuns invitației europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, vicepreședinte PNL, europarlamentarul Cristian Bușoi, și deputatul Dan Vîlceanu.

Alături de deputatul Florica Cherecheș, vicepreședinte al Comisiei de învățământ, aceștia au prezentat prioritățile PNL în Parlamentul României și în Parlamentul European, precum și oportunitățile care decurg din faptul că România va deține președinția Consiliului Uniunii Europene în primul semestru din 2019.

La reuniune au luat parte femei liberale din toată țara, care au apreciat oportunitatea de a afla informații noi, de a se cunoaște mai bine și a face schimb de bune practici, de a participa la sesiuni de instruire consistente, prezentate într-un mod interesant și plăcut.
„Partidul Național Liberal, ca partid unit, atât la nivel central, cât și în teritoriu, trebuie să schimbe agenda publică, să aducă în prim-plan agenda românilor și să ignore în totalitate agenda PSD-ALDE care NU reprezintă decât grija față de interesele unui grup restrâns. Rolul nostru, al femeilor liberale, este să fim printre cetățeni, să le aflăm nevoile, să căutăm împreună soluții, și apoi să le punem în aplicare. Pentru noi, ca femei liberale și mame, educația este cea dintâi prioritate și ne deschide agenda de lucru. Educația este despre prezent și viitor, despre ce facem azi pentru a contura un viitor mai bun, pentru societate și pentru toți cetățenii acesteia. Un popor care astăzi se educă, mâine va inova, iar inovarea aduce progres, care generează prosperitate și o viață mai bună pentru noi toți, un viitor pentru copiii noștri aici, în România”, a afirmat Președintele OFL România, Deputat Florica Cherecheș.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*