Biroul Județean al PSD Cluj îl susține pe Dragnea

Biroul Județean al PSD Cluj îl susține pe Dragnea

În ultimele săptămâni, a devenit mai evident ca niciodată faptul că partidul de guvernământ, la ora actuală, este diviziat. PSD-ul s-a împărțit în susținătorii lui Dragnea și în echipa adversă. Dacă mai exista vreun dubiu legat de cei care vor să-l demită, o scrisoare deschisă a început să circule pe internet semnată de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu. În teorie, documentul cu pricina este semnat de mai multe persoane, dar identitatea tuturor va fi dezvăluită doar la CEx.

Comitetul Executiv al PSD a fost convocat de Dragnea pe data 21 septembrie la ora 12:30. Conform informațiilor vehiculate în presă, scrisoarea care se află la baza acestei întâlniri a fost semnată de aproximativ 20 de lideri de organizații teritoriale ai PSD, urmând ca numărul să crească într-un ritm cât se poate de alert.

Referitor la acest subiect, membrii Biroului Politic Județean al PSD Cluj, reuniți miercuri seara, și-au reafirmat susținerea față de Liviu Dragnea de a rămâne în fruntea PSD. Totodată, social democrații clujeni și-au arătat sprijinul necondiţionat față de Guvernul PSD+ALDE şi de programul de guvernare.

„Biroul Permanent Județean al PSD Cluj a luat astăzi următoarele decizii în unanimitate: susţinerea necondiţionată a Guvernului PSD+ALDE şi a programului de guvernare; solicită membrilor CEX soluţionarea divergenţelor în interiorul partidului şi rezolvarea tuturor problemelor în cadru statutar; preşedintele Liviu Dragnea nu trebuie să demisioneze”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*