Noi investiții în comuna Mica

Noi investiții în comuna Mica

În scurt timp, în satul Nireș, din comuna Mica, se vor finaliza lucrările la obiectivul de investiții ,,Modernizarea și amenajarea unui teren de sport multifuncțional, cu suprafață sintetică și nocturnă,în curtea școlii Gimnaziale din localitatea Nireș”.

„Vreau să vă asigur că începând de anul viitor avem în plan să construim astfel de obiective și în celelalte localități din comuna Mica. Consider că astfel de investiții sunt necesare la nivelul comunei noastre, pentru asigurarea unei stari optime de sanatate si a conditiei fizice a tinerilor din comuna, motiv pentru care am încercat să găsesc resursele financiare necesare pentru a demara cât mai repede lucrările în acest sens” – a transmis locuitorilor comunei, primarul Tiberiu Zelenzc.

Reamintim de asemenea că, începând de luni, 17 septembrie, pe raza comunei au început și lucrările privind „Modernizarea iluminatului public în localitățile Mănăstirea, Mica și Nireș”.
Prin implementarea acestui obiectiv de investiții se urmărește eficientizarea iluminatului public, respectiv, schimbarea vechilor corpuri de iluminat, cu corpuri noi, de ultimă generație cu led. Lucrările de modernizare a iluminatului public vor continua și anul viitor, în localitățile Sânmărghita, Dâmbu Mare și Valea Luncii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*