Primăria Dej, premiată în cadrul Zilelor REGIO 2018

Primăria Dej, premiată în cadrul Zilelor REGIO 2018

Primăria Municipiului Dej a fost premiată luni, 24 septembrie, în cadrul Zilelor Regio 2018, în semn de apreciere pentru efortul și munca depusă în accesarea de fonduri europene prin REGIO- Programul Operațional Regional.

Premiile, înmânate primarului municipiului Dej în cadrul evenimentului organizat de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, au fost acordate la două secțiuni. La secțiunea Mobilitate urbană- orașe mici, Primăria Dej a fost premiată pentru 3 contracte în valoare de peste 124.000.000 lei în proiecte de mobilitate urbană, iar la secțiunea Regenerare urbană- orașe mici, administrația locală dejeană a fost premiată pentru trei proiecte de regenerare urbană depuse, în valoare de aproximativ 73. 000.000 lei, se arată în comunicatul remis presei.

”Am fost onorat să primesc cele două premii care înseamnă recunoaștere pentru toate eforturile depuse în depunerea de proiecte pe fonduri europene. Scopul acestor proiecte și a tuturor investițiilor din municipiu, este de a dezvolta Dejul, pentru a deveni un oraș așa cum ne dorim cu toții. Așa cum am mai afirmat, fondurile europene, nerambursabile sunt principala sursă de bani în condițiile unui buget mic, tocmai de aceea am susținut accesarea de astfel de proiecte, iar în acest moment municipiul Dej are implementate sau în curs de implementare proiecte de peste 52.000.000 euro.
Sigur că nu este ușor, dar sunt încrezător, pentru că până la acest moment am reușit să depășim, datorită eforturilor susținute, situații dificile întâmpinate pe parcursul depunerii spre finanțare a proiectelor și ulterior în implementare” – a declarat cu acest prilej primarul Costan Morar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*