Se  moderniză 30 de ulițe  (7,5 km) din comuna Mica, cu  fonduri nerambursabile

Se moderniză 30 de ulițe (7,5 km) din comuna Mica, cu fonduri nerambursabile

Zilele trecute, primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, a semnat contractul vizând modernizarea a 30 de ulițe în localitățile Sînmărghita, Mănăstirea, Mica și Dîmbu Mare, cu o lungime de 7,5 km.

Procedura de licitație a durat 7 luni și în cele din urmă a fost declarat un caștigator, iar primarul a dat ordinul de începere a serviciilor de proiectare, urmând a se obține autorizația de construire. Pe parcursul anului următor vor începe lucrările de modernizare, durata lucrărilor fiind estimată pentru perioada 2019-2020.

„Este cea mai mare investiție din ultimii 28 ani în comuna noastră. Valoarea totală a investiției proiectare și execuție este de 3.151.223.83 lei la care se adaugă TVA în valoare de 598.732,53 lei, bani alocați de Ministerul Dezvoltării. Este o mare realizare pentru comuna noastră, dar în același timp consider că modernizarea drumurilor este un pas spre normalitate.

Vreau să multumesc echipei mele pentru contribuția la implementarea acestui proiect. În fiecare zi mă preocupă atragerea de noi fonduri nerambursabile pentru alte obiective la nivelul comunei noastre, pentru ridicarea standardului de viață și pentru a asigura bunăstarea în comuna noastră.
Mergem mai departe!” – a transmis primarul Zelencz locuitorilor comunei Mica.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*