Final de proiect Erasmus, la Școala „Avram Iancu” din Dej

Final de proiect Erasmus, la Școala „Avram Iancu” din Dej

Proiectul de parteneriat strategic între școli: ”Developing inter and trans curricular skills for 21-st century”, prin programul ”Erasmus+”, s-a încheiat cu activitatea de diseminare finală organizată joi, 18 octombrie 2018.

Proiectul a inclus 8 şcoli din 6 ţări: Spania, Italia, Grecia, Polonia, Turcia şi Romȃnia şi a fost coordonat de Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Dej.

Cu acest prilej, numeroase materiale didactice constând în: proiecte de lecție, teste cu caracter inter și transcurricular, proiecte educative, articole științifice despre educație și evenimente de învățare cu caracter transcurricular au fost prezentate publicului format din profesori și directori ai școlilor din comunitatea locală și regională. Resursele didactice, realizate în cadrul proiectului, sunt puse la dispoziția publicului interesat prin intermediul unei platforme de internet, realizată pe parcursul realizării proiectului: http://teaching21.com.

Evenimentul s-a bucurat de susținerea Primăriei Dej pe tot parcursul celor doi ani de la debutul său. Domnul primar Costan Morar și domnii consilieri municipali Gheorghe Gíurgiu și Laura Boian au participat la activitatea de diseminară finală și au sprijinit logistic, multiplele acțiuni de implementare ale proiectului pe parcursul celor doi ani.

Echipa de proiect, formată din profesorii: Diana Rafa (coordonatoarea proiectului), Herineanu Daniela, Pop Livia, Stroia Armanda, Cîmpean Laura, Dascălu Cristina, Varga Nicoleta, Lador Iulia, Dunca Marilena, Sălătioan Mihaela, Baciu Adrian, mulţumeşte tuturor colaboratorilor săi pentru implicare în implementarea proiectului. Aceştia au contribuit la susţinerea de lecții demonstrative cu elevii, la pregătirea unor piese de teatru, la organizarea de concursuri, la elaborarea de materiale pentru publicare şi pentru expoziții, oferindu-şi experienţa în slujba celui mai frumos lucru din viața oamenilor, educația, se arată în comunicatul remis presei, în urma desfășurării evenimentului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*