Lucrări de marcaje rutiere pe drumurile judeţului Cluj

Lucrări de marcaje rutiere pe drumurile judeţului Cluj

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în urma asfaltării mai multor tronsoane de drum şi pentru asigurarea unei circulații rutiere în condiții de siguranță, au fost executate lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene. Lungimea însumată a sectoarelor de drum pe care s-au executat lucrări de marcaje este de 27,77 kilometri.

„E un demers pe care îl vom continua, acela de a contribui la creșterea nivelului de siguranță rutieră prin executarea de marcaje rutiere pe drumurile județene pe care le administrăm”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.
Astfel, pe drumul judeţean 161 (DN 1C) – Luna de Jos – Dăbâca – Pâglişa – Panticeu s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector în lungime de 24,1 kilometri, de la kilometrul 17+000 până la kilometrul 41+100.

De asemenea, și pe drumul județean 103G (DN 75) – Cheia – Cheile Turzii au fost executate lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de aproximativ 3,67 kilometri, între poziţiile kilometrice 27+300 și 30+970.
Execuţia de marcaje rutiere va continua în perioada următoare şi pe alte drumuri judeţene, exclusiv în condiţii meteorologice favorabile desfăşurării acestui tip de lucrări.

CJCluj

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*