Colindând  la „porțile cerului”, Fuego a poposit și în Dej

Colindând la „porțile cerului”, Fuego a poposit și în Dej

Devenit un „brand” al Crăciunului, Paul Surugiu-Fuego a porni la drum cu turneul “Colindător la porţile cerului”, ajungând duminică seara, 9 decembrie, și la Dej, la Centrul Cultural „Arta”.

Artistul a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului, care a cântat alături de el, mare parte din piesele vechi și noi cuprinse în repertoriul specific Sărbătorilor de iarnă.

“De ani de zile, merg la colindat prin ţară, fiind de-a dreptul onorat să văd sălile pline. Anul acesta am o schimbare de stil, de viziune şi, desigur, vin cu cântece noi şi cu un minunat album care propune, la propriu, capodopere componistice, din zona colindelor, melodii pe care sigur le veţi îndrăgi încă de la prima ascultare. Sigur că voi cânta pentru voi, cele mai frumoase refrene, voi veni cu versuri speciale. Voi încerca, pe cât se poate, în acest an, să avem cel mai frumos Crăciun, împreună, în două ore în care vreau să uitaţi, la propriu, de toate şi să lăsaţi la uşă grijile şi problemele!”, spune artistul care și-a încheiat concertul acordând autografe și fotografiindu-se cu fanii săi.

Turneul a debutat pe 3 decembrie, la Teatrul Naţional din Bucureşti şi se va încheia pe 27 decembrie, la Casa Sindicatelor din Botoşani.

Foto: Teodora Muncelean/facebook.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*