Dacian Cioloș cu PLUS

Dacian Cioloș cu PLUS

Dacian Cioloș a anunțat, sâmbătă, crearea unui nou partid politic: Partidul Libertății, Unității și Solidarității (PLUS).

Fostul premier a precizat că înregistrarea formațiunii Mișcarea România Împreună trenează de mai bine de opt luni în instanță, din cauza unor rivali politici care îi pun bețe în roate și că există pericolul ca aceasta să nu primească în timp util „undă verde” pentru a fi eligibil pentru alegerile europarlamentare din mai 2019.

Prin urmare, o parte dintre colegii săi – „oameni anonimi, dar care au vrut să dea o mână de ajutor” – au depus în instanță o cerere de înregistrare pentru un alt partid politic. Iar acesta a fost validat de instanță în urmă cu câteva zile!

„Astăzi vreau să vă anunț că avem un partid politic înscris în regimul partidelor politice din România, așa că vă anunț că avem partidul nostru politic. Este vorba de Partidul Libertății, Unității și Solidarității (PLUS)! Vrem să construim o Românie care să fie pe plus! Vă invit pe toți, începând de astăzi, să veniți alături de noi să vă înscrieți. Acesta va fi partidul cu care vom schimba România în bine”, a spus Dacian Cioloș, în cadrul unui eveniment organizat la Cluj-Napoca și transmis LIVE pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier a adăugat că va retrage cererea de înregistrare a partidului Mișcarea România Împreună de la Tribunalul București. Luni, Dacian Cioloș și colegii săi se vor înscrie în PLUS, iar primul test politic va fi reprezentat de alegerile europarlamentare de anul viitor.

foto: mediafax.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*