Ninsorile de weekend închid școlile din mai multe județe

Ninsorile de weekend închid școlile din mai multe județe

Inspectorul școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu, a anunțat că i-a solicitat prefectului ca luni și marți să fie suspendate cursurile în toate școlile din județ, ca urmare a efectelor ninsorilor abundente din ultimele zile. Solicitatea a fost aprobată, duminică, de prefectul județului, a anunțat Ministerul Educației.

De asemenea, reprezentanții IȘJ Hunedoara au anunțat că două școli din județ vor avea cursurile suspendate luni, iar alte școli ar putea fi închise, dacă directorii unităților de învățământ vor solicita acest lucru, în situațiile în care drumurile sunt impracticabile.

Cursurile şcolare vor fi suspendate, luni, și în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Gorj, afectat de ninsorile abundente.

Totodată, cursurile şcolare vor fi suspendate, luni, și în unităţile de învăţământ din judeţul Mehedinți, decizia fiind luată duminică seara, de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), din cauza vremii.

Și elevii din 39 de localități din județul Arad nu vor merge la școală, luni și marți, din cauza lipsei de alimentare cu energie electrică.

De asemenea, peste 60 de școli din Caraș-Severin rămân închise luni, din cauza ninsorilor abundente, 30 dintre ele neavând curent electric, iar 26 nu au căldură. Și în patru localități din Bihor, cursurile vor fi suspendate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*