Robotul biped de 1 milion de dolari vine la București în martie

Robotul biped de 1 milion de dolari vine la București în martie

În perioada 20-22 martie 2019 în România va veni Talos, robotul umanoid biped de 1 milion de dolari realizat de start-up-ul european PAL Robotics, a anunțat playtech.ro

Talos va fi prezentat în cadrul Forumului European al Roboticii, cel mai mare eveniment de robotică din Europa, locul de întâlnire anual al industriei de robotică, ce va reuni peste 1 000 de cercetători, ingineri, manageri şi un număr din ce în ce mai mare de antreprenori şi oameni de afaceri de pe continent.

Pe lângă Talos, la acest eveniment mai pot fi văzute în funcțiune brațe robotice colaborative, mâna inteligentă și vor fi prezentate ultimele noutăți din cercetare în domeniul roboticii.

Forumul European al Roboticii este organizat de euRobotics sub umbrela SPARC. euRobotics este o organizație non-profit cu sediul în Bruxelles ce are drept obiectiv dezvoltarea roboticii în beneficiul economiei și societății europene.

SPARC este cel mai mare program de cercetare și inovare din lume în domeniul roboticii civile, cu o finanțare de 700 milioane de Euro de la Comisia Europeană în perioada 2014 – 2020 triplată de industria europeană, ajungând astfel la o investiție totală de 2.8 miliarde de Euro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*