Zboruri Wizz Air  între Cluj și Birmingham (UK)

Zboruri Wizz Air între Cluj și Birmingham (UK)

Cursa va pleca în fiecare zi de miercuri, respectiv duminică.
Biletele pentru noua rută sunt deja puse în vânzare, pot fi rezervate pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației mobile și încep de la prețul de 104 RON. De asemenea, biletul include un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20 cm, a anunțat Wizz Air. Primul zbor WIZZ spre Cluj-Napoca a părăsit Birmingham, duminică, cu peste 160 de pasageri la bord.

„Suntem încântați să sărbătorim această nouă rută interesantă de pe Aeroportul Internațional «Avram Iancu» către cel de-al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie. Cea mai nouă rută face acum legătura între Cluj-Napoca și Birmingham, un oraș în continuă schimbare din West Midlands, în Anglia. Este o destinație perfectă pentru o vacanță de weekend sau chiar pentru o excursie mai lungă, oferind o cultură vibrantă, cu un centru civic readus la viață. Suntem încrezători că pasagerii noștri români se vor bucura de vizitarea acestui oraș spectaculos, iar Cluj-Napoca va avea și mai multă expunere internațională cu turiștii care vizitează regiunea. Echipajul nostru prietenos din România așteaptă cu nerăbdare să vă primească la bordul unui zbor WIZZ!”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.

Primul zbor Wizz Air de la Cluj-Napoca a început în 2007, iar de atunci compania aeriană a devenit cel mai important transportator de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu”. În anul 2018, WIZZ a transportat mai mult de 7,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu preț redus către și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere de 13% pe an.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*