Asistența medicală de urgență, asigurată  de sărbători

Asistența medicală de urgență, asigurată de sărbători

Asistența medicală de urgență prespitalicească și spitalicească va fi asigurată în permanență, în perioada 22 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019, în toate unitățile sanitare publice, pentru toate specialitățile medico-chirurgicale și stomatologice, informează Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj.

În municipiul Cluj-Napoca, pentru populația adultă, urgențele medico-chirurgicale se vor adresa Unității de Primire Urgențe din structura Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5, iar pentru copii, la Unitatea de Primire Urgențe din structura Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, strada Moților nr. 68.

În teritoriul județului Cluj, respectiv în municipiile Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla și orașul Huedin, serviciile de urgență sunt asigurate prin compartimentele de primiri urgențe și camerele de gardă ale spitalelor.

Pentru urgențe minore, populația se poate adresa la Centrele de Permanență care funcționează în zilele de sărbători legale în program permanent, 24 ore: Cluj Napoca: str. Băița nr. 9 și str. Horea nr. 78; Turda: Calea Victoriei nr. 7C; Mociu: str. Principală nr. 88.

Asistența medicală de urgență stomatologică funcționează, pentru adulți și copii, în permanență, pe toată această perioadă, la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, din str. Clinicilor nr. 3-5.

Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj funcționează în regim de permanență și poate fi apelat la numărul de telefon 112.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*